Locatia Pensiunii Radu


Pensiunea Radu este situata langa Brasov, in zona 7 Scari. Locatia este superba, pensiunea fiind inconjurata de paduri si munti. Va astepata peisaje splendide ale muntilor Postavarul si Piatra Mare si aer curat de munte, totul de la balconul camerei dumneavoastra, ori de pe terasele mari ce inconjuara pensiunea. Paraul Timis curge la doar 50 m de pensiune, iar de la cateva minute de mers pe jos de la casa incepe traseul catre Canionul 7 Scari.

Datorita asezarii sale favorabile, Pensiunea Radu va ofera locatia ideala pentru o iesire relaxanta din aglomeratia urbana, la doar 5 minute de Brasov.

Mai multe poteci pornesc de la pensiune         Pensiunea Radu Brasov | Paraul Timis         Pensiunea Radu Brasov | Zona Timisu de Jos

Casa este usor accesibila cu masina. Cu toate acestea, va vom oferii detalii si informatii amanuntite si va vom asista telefonic pentru a ne asigura ca ajungeti fara probleme la pensiune. Mai jos este o harta ce indica locatia Pensiunii Radu. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam cu drag!


© 2013 Pensiunea Radu Brasov